Navždy nesmrteľný si môžeťe prečítať na blogu Ever1.blog.cz

Květen 2011

Nina Dobrev

29. května 2011 v 14:14 Herci
Nina Dobrev

nina dobrev wallpaper. you#39;ll like Nina Dobrev,

Celé meno: Nina Constantinova Dobrev

Dátum narodenia: 9. január 1989

Miesto narodenia: Sofia (Bulharsko)

Výška: 169 cm

Vek: 22 rokov

Súrodenci: brat Alexander (študuje za inžiniera)
Rodičia: matka (umelkyňa), otec (počítačový odborník)

Stav: zadaná

Životopis:
Nina sa spolu s rodinou presťahovala do Kanady , keď mala 2 roky.Presťahovali sa do Toronta,Ontario.Nina hovorí plynulo po francúzsky , bulharsky a anglicky.Navštevovala školy JB Tyrell Public School a Wexford Collegiate School for the Artist v Scarborough,Ontario.
Už od detstva prejavovala záujem o hudbu, tanec, modeling,divadlo a gymnastiku.Práve cez modeling sa dostala k hraniu.Nina veľmi miluje cestovanie a navštevuje Europu kôli reprezentácii Kanady v umeleckej gymnastike.Má rada plávanie, gymnastiku, fotbal, horolezectvo,snowboarding a jazdu na koni.Nina momentálne chodí so svojim hereckým kolegom z VD Ianom Somerhalderom.

Kariéra:
Modeling Ninu zaviedol najprv k reklamám ,neskôr až k filmovým konkurzom.Začala hrať v seriáloch ako sú ,,Fugitive Pieces," ,,Awy From her," ,,Degrassi : The Next Generation ".Rola v Degrassi Ninu dostala do povedomia v amerike. Vystupovala v ňom ako Mia Jones.Nina hrala aj v menej úspešnom filme ,,Never Cry Werewolf".Hrala aj v seriály ,,American Mall" na CTV.Zahrali si tiež malä rolu v erotickom thrillery Chloe , menšiu rolu si zahrala aj vo filme The Roomnate .Najviac ju však preslávil seriál ,,The Vampire Diaries ", kďe hrá Elenu Gilbert , o ktorú bojujú dvaja upíry.
Momentálne sa jej sláva rozrastá a natáča nový film spolu s Emmou Watson ,,The Perks of Being a Wallflower."

Filmografia:

2006-The Genetic Opera (Zydrade Adict)
-Away From Her (Monica)
-Playng House (Shania)
2006-2009-Degrassi :The next Generation
2007-The Poet (Rachel)
-Fugutive Pieces (Bella) -My Daughter s Secret (Justine)
-Too Young to Marry (Jessica)
2008-Mookies Law (Rosebelle)
-American Mall (Ally Sheperd)
-Never Cry Werewolf (Loren Hansett)
-The Border (Maia)
2009-Chloe (Anna)
-Degrassi Goes Holywood (Mia Jones)
-Eleventh Hour (Grace Dahl)
-Merry Madagascar (Cupid)
2009-2011-Vampire Diaries (Elena Gilbert)
2011-The Roomnate (Maria)
-The Killing Games
2012-The Perks of Being a Wallflower
-Perished (Jasmine Leon)



:PP

25. května 2011 v 19:14 Novinky

TVD <3 - the-vampire-diaries fan art

Momentálne nemám náladu sem pridávať niečo nové ,ale keď budem mať tak sem určite pridám nejaké nové fotky ,prípadne staré a nejaké pikošky o hercoch a VD:P


Ian a Nina v Paríži

25. května 2011 v 19:04 Candids(paparazzi fotky)

Ian a Nina boli videný včera v Paríži vo Francúzsku.Užívali si spolu krásne popoludnie a prechádzku po ulici plnej obchodov.Dokonca so sebou vzali ja svoje matky.Viacej fotiek v článku.

:P

14. května 2011 v 15:32 Novinky



Dopozerala som posledný diel :PWOW a ešte raz WOW:PAle to na konci úplne zabité :PAnna?Vicki?:PMilujem Vampire diaries:PPPPPP