Navždy nesmrteľný si môžeťe prečítať na blogu Ever1.blog.cz

Červen 2011

Michael Trevino

27. června 2011 v 13:24 Herci
Michael Trevino


Celé meno: Michael Trevino

Dátum narodenia: 25. január 1985

Miesto narodenia: Montebello, Kalifornia (USA)

Vek: 26 rokov

Výška: 175 cm

Životopis: Michael vyrastol v Montebello v Kalifornii, neskôr vyrastal vo Valencii v Kalifornii.Jeho matka je pôvodom zo Zacacetas v Mexiku a jeho otec sa narodil vo Fresne v Kalifornii ,obaja sú mexický prisťahovalci.Michael chodí momentálne s Jennou Uskowitz zo seriálu Glee.

Kariéra: Jeho najznámejšia úloha je v Disney filme Cow Belles ,kde si zahral Jacksona Meada.Zahral si tam po boku Aly a Aj Michalka.Menšie úlohy si zahral v sérialoch Bez stopy, Kosti, Beverli Hills 902 10....

Filmografia:
2005- Summerland (Tim Bowser)
- Charmed (Alister)
- Commander in Chief (Kevinň
2006- Cow Belles (Jackson Mead)
-CSI: Miami (Mathew Barta)
- Kosti (Graham Hastings)
- Bez stopy (Carter Rollins)
- Odložené prípady (Zach)
2007- Cane (Jaime Vega)
2008- The Ricehs (Brent)
- Beverli Hills 902 10 (Ozzie Cardozo)
- Austin Golden Hour (Jake)
2009- Vampire Diaries (Tyler Lockwood )
- Mentalista (Brandon Fulton)
- CSI: NY (Gavin Skidmore)
- Love finds a Home (Joshua)
2010- The Factory (Tad)

Steven R. McQueen

27. června 2011 v 13:00 Herci
Steven R. McQueen

Celé meno: Steven McQueen Chadwick

Dátum narodenia: 13. júl 1988

Miesto narodenia: Los Angeles, Kalifornia (USA)

Vek: 22 rokov

Výška: 183 cm

Životopis: Steven sa narodil v Los Angeles v Kalifornii.Je synom Stacey Toten a herca a režiséra Chada McQueena.Jeho starý rodičia z otcovej strany sú Steve McQueen a filipínsky rodená herečka Neil Adams. Jeho nevlastný otec Luc Robitaile je v sieni slávy Kanadsekj NHL.

Filmografia:
2005-Threshold (Jordan Peters)
-Everwood (Kyle Hunter)
2006-Club Soda
2008- Minutemen (Dreck Beaurgard)
- Numb3rs (Craig Ezra)
- Bez stopy (Vill Duncan)
- CSI: Miami (Kaith Walsh)
2009- Vampire Diaries (Jeremy Gilbert)
2010- Piraňa 3D (Jake Forester)

Zach Roerig

27. června 2011 v 12:40 Herci
Zach Roerig

Celé meno: Zachary George Roerig

Dátum narodenia: 22. februára 1985

Miesto narodenia: Montpelier, Ohio (USA)

Vek: 26 rokov

Výška: 180 cm

Súrodenci: sestra Emily -1989

Životopis: Zach sa narodil v Monpelier v Ohio.Má mladšiu sestru Emily. Študoval na The Barbizon School of Modeling and Talen Association v Clevlende.Práve tma si ho všimol talentový agent , ktorý sa stla neskôr jeho manažérom.Vyštudoval Montpelier High School, kde sa venoval najmä futbalu a wrestlingu.Zach pracoval v rodinnej firme na výrobu náhrobkou Fackler Monuments.Momentálne žije Zach v Broklyne v New Yorku .Vo svojom voľnom čase rád snowborduje a hrá na bubny.Keď zrovna nieje na návšteve niekde u svojej rodiny ,rád skúma parky v New Yorku.

Kariéra: Zach sa dostal do povedomia úlohou Caseya Hughesa v seriály As the World Turns. Neskôr si zahral aj v seriály One Life to live ako Hunter Atwood.Jeho najznámejšia rola je práve Matt Donovan vo VD.

Filmografia:
2004- Law & Order
2005- Flutter Kick (Jason Mathews)
- As the World Turns-2007 (Casey Hughes)
2006- The Prince (Taft)
- Split Decision (Grady Love)
- Reba
2007- Tie a Yelow Ribbon (Joe)
- One Life to live (Hunter Atwood)
2008- Dear me (Adam)
- Assassionation of Higch School President (Matt Mulen)
- Oficial Selection (The American Soldier)
2009-Strawberry Wine (Jason Gabel)
- Vampire Diaries (Matt Donovan)

Kayla Ewell

26. června 2011 v 21:59 Herci
Kayla Ewell

Celé meno: Kayla Noelle Ewell

Dátum narodenia: 27. august 1985

Miesto narodenia: Long Beach, Kalifornia (USA)

Vek: 25 rokov

Výška: 173 cm

Životopis: Kayla sa narodila v Long Beach v Kalifornii,ale žila v Seal Beach.Študovala tanec, spev a herectvo na Song Orange County & Dance Company vo Westminstri. Kaylu objavil talentový agent , ktorý ju prehovoril na konkurz.
V roku 2003 vyštudovala Los Alamitos High School.Od roku 2009 žije v Los Angeles .Má rada malovanie, horolezectvo, tanec a rafting na divokej vode.Na vysokej škole bola v surferskom tíme. Kayla bola 22. augusta v roku 2009 zatknutá za výtržníctvo na moste v Smarr v Gruzínsku spolu s ďalšími hercami z VD (Nina Dobre, Sarah Caning,Candice Acoola,Tyler Shields- fotograf).Kayla chodila v minulosti s hercom z Twilight Kellanom Lutzom.Kayla ma jednu sestru a dvoch bratov.

Kariéra: Kayla sa prvý krát objavila v televíznom seriály v roku 2000 Freaks and Geeks.Ako hosť sa objavila v seriáloch Veronica Mars, The OC, Bones, ....Mala rolu vo filme Just my Luck po boku s Lindsay Lohan a vo filme Material Girls po boku s Hillary Duff.

Filmografia:
2000- Freaks and Geeks (Maureen Sampson)
- Profiler (Faith Cleary)
2004-Boston Public (Dianne)
2004-2005- The Bold and The Beautiful (Caitlin Ramirez)
2005- OC (Casey)
2006- Veronica Mars (Angie Dahl)
- Just my Luck (Janett)
- Material Girls (Fabiella)
- Close to Home (Cindy Robins)
2007-2008- Entourage (Amy)
2008- Senior Skip Day (Cara)
- Impact Point (Jen Crowe)
2009-Vampire Diaries (Vicki Donovan) -2011
- Fired Up (Margot Janne Lindsworth-Caligan)
- Bones (Alyssa Howland)
2010- CSI: Crime Scene Investigation (Bettina Clark)
2011- House (Nika)

Mathew W. Davis

12. června 2011 v 18:26 Herci
Mathew W. Davis

Celé meno: Mathew W. Davis

Dátum narodenia: 8. máj 1978

Miesto narodenia: Salt Lake City, Utah (USA)

Vek: 33 rokov

Výška: 185 cm


Životopis: Mathew sa narodil v Salt Lake City.Po absolvovaní Woods Cross High School navštevoval Utahskú univerzitu.
Pred hraním pracoval ako roznášač pizze.


Kariéra: Mathewa poznáme najmä ako Warnera Huntingtona III. z Pravej Blondínky , kde si zahral po boku s Reese Witherspoon.Jeho ďalšími známymi filmami sú Blue Crush ,kde si zahral po boku Kate Boshwort a Michel Rodrigez.Ďalší známy film je aj Tigerland , kde si zas zahral po boku Collina Farella.Chodil so Zooey Deschanel a neskôr s Leelee Sobiesky.







Filmografia:
2000-Urban Legends :Final Cut (Trevor Strak)
-Tigerland (Jim Paxton)
2001-Pearl Harbor (Joe)
-Pravá blondínka (Warner Huntigton III.)
2002-Bellow (Odel)
-Lone Star State of Mine (Jimbo)
-Blue Crush (Matt Tollman)
2003-Somenthing Better
2004-Seeing Other People (Donald)
-Shadow of Fear (Harrison Frenchň
2005-Heights (Mark)
- Into the Sun (Sean Mack)
- BloodRayne (Sebastian)
2006-Bottoms Up (Johny Coctail)
- Mentor (Carter)
- What About Brian (Adam Hillman)
2007-Wasting Away (Mike)
2008-Zákon a poriadok:Špeciálna jednotka (PJ)
2009-Vampire Diaries (Alaric Saltzman)
- Limelight (David)
2010-Damages(Josh Reston)

Joseph Morgan

12. června 2011 v 18:03 Herci
Joseph Morgan

Celé meno:Joseph Martin

Dátum narodenia: 16. máj 1981

Miesto narodenia: Londýn (Anglicko)

Výška: 180 cm

Vek: 30 rokov

Životopis: Joseph Morgan sa narodil v Londýne v Anglicku pod menom Joseph Martin.Do svojich 11 rokov žil v Swansei.Bol žiakom Morisston Comprehensive School a neskôr študoval na Central School of Speech and Drama v Anglicku.Joseph je zástancom chariti ,,Positive Woman."

Kariéra: Hral v prvej sérii Sky on televízneho seriálu ,,Hex" , hral aj vo filmoch ako ,,Alexander",,,Master and Commander"a v ďalších iných.




Filmografia:
2003-Eroica (Mathias)
-Henry VIII (Thomas Pulppeper)
-Master and Commander (William Warley)
2004-Hex (Troy)
-Alexander (Philotas)
2005-William and Marie (Calum)
2006-Kenneth Williams:Fantabulosa (Alfie)
- The Line of Beauty (Jaspis)
2007-Mansfield park (William Prince)
-Mister Lonely (James Dean)
-Silent Witness (Mathew Williams)
- Doc Martin (Mick Mabley)
2008-2009-Casualty (Tony Reece)
2010-Ben Hur (Judah Ben Hur)
2011-Vampire Diaries (Klaus)
-Angels Crest
-The Grind (Paul)
- Immortals (Lysanders)