Navždy nesmrteľný si môžeťe prečítať na blogu Ever1.blog.cz

Červenec 2011

Ian Somerhalder

4. července 2011 v 22:23 Herci
Ian Somerhalder (Damon Salvatore)

Celé meno: Ian Joseph Somerhalder

Prezývka:*****

Dátum narodenia: 8. december 1978

Miesto narodenia: Covington, Loussiana (USA)

Vek: 32 rokov

Výška: 178 cm

Rodičia: otec- Robert Somerhalder, matka- Edna Somerhalder

Súrodenci: Robert ,,Bob" Somerhalder, Robyn Somerhalder

Priateľky: Kate Bosworth, Nicki Hilton, Maggie Grace, Megan Auld, Nina Dobrev

Stav: zadaný -Nina Dobrev

Životopis: Ian sa narodil v Covingtone v Luissiane Edne , masažna terapeutka, a Robertovi, staviteľ.Je veľký katolík a navštevoval v Covingtone súkromnú katolícku školu.Priezvisko Somerhalder získal od svojho adoptívneho pradeda .Jeho biologický pradedo, ktorý bol zámožný veľkostatkár, priviedol do iného stavu jednu zo svojich mileniek.Zaplatil prisťahovaleckému pracovníkovi ,že si túto ženu vezme a jej dieťa pomenuje Somerhalder. Ianvi rodičia sa rozviedli ,keď mal 10 rokov.Ianova rodina mala veľký pozemok ,na ktorom sa Ian mohol venovať plávaniu, rybárčeniu, jazde na koňoch a motorkách. Už v desiatich rokoch sa stal modelom a precestoval celý svet.Predvádzal modely značiek :Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabana, Versace , Guess.V 17 rokoch sa rozhodol venovať hraniu.
Ian nerád hovorí o svojej práci modela, pretože by si mohli ludia myslieť ,že je len pekná tvárička.Rád hrá fotbal a baseball.Ian a jeho súrodenci vlastnia pizzeriu v Idahu.
Ian bol prvý aktívny herec , ktorý sa zapojil do upratovania po havárie ropy 22. apríla 2010.Jeho úsilie zahrňalo čistenie divokej zveri a dostávanie tejto katastrofi do povedomia verejnosti.Ian podporuje aj St Tammany Humane Society ,organizáciu pre zdravie zvierat a ich dobré životné podmienky.Ian sa spolu so svojou kolegyňou z VD Candice Acoola pridal do organizácie ,ktorá má zabrániť samovraždám u mladých ludí.Na svoje 32 narodeniny založil svoju nadáciu Ian Somerhalder Foundation, prostredníctvom ,ktorej môžu ludia pomáhať zvieratám a oboznámiť sa o dôležitosti ochrany životného prostredia.

Kariéra: Ian začínal ako model no neskôr sa vypracoval na herca. V roku 2000 si zahral menšie role v seriály Americans Young a Dawsnov svet.Zahral si bisexuála vo filme Pravidlá vášne. O tejto roli sa nerád vyjadruje.Jeho najznámejšia rola je postava Boona Carleyna zo seriálu Stratený a Damona Salvatoreho zo seriálu Vampire Diaries, vďaka ktorému si získal mnoho obdivovateliek.

Filmografia:
1997- Big Easy
1998- Celebrity
2000- Young Amercans (Hamilton Flemming)
2001- Life as a House
2002- Pravidlá vášne (Paul Denton)
- Changing Hearts
2003- CSI:Miami (Ricki Murdoch)
- Zákon a poriadok
2004- Smallwille (Adam Knight)
- In Enemy Hands
- Lost (Boone Carlyle)
2006- Puls (Dexter)
2007- Marco Polo (Marco Polo)
- Povedz ,že ma miluješ (Nick)
2008- The Lost Samaritan
- Lost City Raiders (Jack Kubiak)
2009- Fireball
- Wake
- Turnaj zabijakov
- Vampire Diaries ( Damon Salvatore)
2010- Ako sa milovať so ženou
2012- Cradlewood


David Anders

4. července 2011 v 21:41 Herci
David Anders (John Gilbert)

Celé meno: David Anders Holt

Prezývka:******

Dátum narodenia: 11. marec 1981

Miesto narodenia: Grants Pass, Oregon (USA)

Vek: 30 rokov

Výška: 183 cm

Rodičia:otec- Dr. Tony Jerry Holt

Súrodenci: Jason Holt (adoptovaný),Arik Holt, Maili Holt (adoptovaná)

Priateľky:*****

Stav:*****

Životopis: David sa narodil v Grant Pass v Oregone Dr. Tonymu Holtovi.Pochádza zo štyroch súrodencov.Má staršieho brata Arika a staršiu adoptovanú sestru Maili a brata Jasona.David sa začal venovať herectvu už v mladom veku ale na škole sa venoval najmä športu ako je tenis a basketball.David hrá v kapele , ktorá získava peniaze pre charitu spolu s Hughom Laurie , hlavným predstaviteľom Dr.Housa.

Kariéra: Po presťahovaní do Los Angeles ,kde začal svoju kariéru si zmenil meno na David Anders ,kôli jednemu hercovi s menom David Holt.V roku 2001 si David zahral rolu vo filme Olsen Twins :So Little time.Neskôr získal rolu v seriály Alias, kde sa mal objaviť iba v jednej epizode no zahral si v ňom až do roku 2006.Pred tým pracoval ako učiteľ tenisu.Zahral si v seriáloch ako napr. Charmed, CSI, Chirurgovia....Mnohý ho poznáte aj zo seriálu Heroes , kde stvárnil postavu Adama Monroe/Takezo Kensey.

Filmografia:
1998- Charmed (Count Roget)
2000- CSI (Travis Watson)
2001- Alias (Julian Sark)
-24
2002-The Source (Booji)
2003-Deadwood
2005- Grey s Anatomy (Jim)
2006-Left in Darkness (Donovan)
-Heroes (Adam Monroe)
2007- ELI( Eli)
2009- lie To me
- Kukuričné deti
- Vampire Diaries
- The Revenant
2010- Warehouse 13
- Undercovers

Taylor Kinney

4. července 2011 v 15:31 Herci
Taylor Kinney (Mason Lockwood)

Celé meno: Taylor Kinney

Prezývka: *******

Dátum narodenia: 15. júl 1981

Miesto narodenia: Lanncaster, Pennsylvania (USA)

Vek: 29 rokov

Výška: 180 cm

Rodičia:******

Priateľky:*******

Stav:*******

Životopis: Taylor žil v Nessfiile, Pennsylvánii so svojimi troma bratmi a slobodnou matkou.Študoval obchodný manažment na West Virginia University.

Kariéra: Preslávila ho rola Luka Gianniho v seriály Fashion House.

Filmografia:
2006- Pec (Bill Jamison)
- Fashion House (Luke Gianni)
2007- White Air
- What about Brian (Jared)
2008- Bones (Jimmy Pole)
2009- Trauma (Glenn Morisson)
2010- Vampire Diaries (Mason Lockwoodň
2011- CSI:NY (Jason Locke)

Sean Fariss

4. července 2011 v 15:16 Herci
Sean Fariss (Ben McKittrick)

Celé meno: Sean Fariss Henry

Prezývka: Haroy

Dátum narodenia: 25. marec 1982

Miesto narodenia: Houston, Texas (USA)

Vek: 29 rokov

Výška: 183 cm

Rodičia: otec-Warren Stephen Fariss, matka-Katherine Irene Ann Miller

Priateľky: Drake Bell, Breane Racano

Stav: zadaný- Breanne Racano

Životopis: Sean sa narodil do robotnickej rodiny, ktorá žila v malom dome v Houstone.Vo veku 12 rokov sa spolu s rodinou presťahoval do Ohio ,kde navštevoval BARBIZON školu modelovania v Clevlende (ako Zach Roerig).V roku 1999 sa stal modelom a vyhral medzinárodnú súťaž modelov.Navštevoval Padua Franciscan High School. Po dokončení školy sa v roku 2000 presťahoval do Los Angeles rozvíjať svoju hereckú kariéru.

Kariéra: Sean sa objavil v mohých seriáloch a filmoch ale najviac ho rpeslávila rola Jaka Tylera vo filme Never Back Down.
Sean sa podielal aj na produkovaní filmi Amsterdam a Glass Eye.V roku 2008 sa vyzliekol pre časopis Uk Cosmopolitan ,aby ľudí oboznámil s rakovinou pankreasu.

Filmografia:
2001-Twisted (Fernando Castillo)
- Pearl Harbor
- Bratstvo II (Joh Van Owe)
2002- House Blend (Chris Reed)
- Smallwille (Byron Moore)
- Even Stevens (Scott Brooks)
2003- On tree Hill
- Eve (Chip)
2004- Sleepover (Steve Philips)
- Boston Public
2005- Yours, Mine and Ours (Willie Beardsley)
- Reunion
2008- Never Back Down (Jake Tyler)
- Forever Strong (Rick Penning)
- Manifest Destiny
2010- The King of Fighters
- Ghost Machine
- Vampire Diaries (Ben McKittrick)
2011- The Wolf
- Freerunner
- The lost Valentine
2012- Amsterdam
- Stash House

Hľadám niekoho na desing:PKto sa hlási?

3. července 2011 v 23:58 Novinky
TVD <3 - the-vampire-diaries fan art

Trošku to tu prerábam a snažím sa zlepšiť ,tak si to nevšímajte:PAk by mal niketo záujem spraviť mi desing, tak napíšte do komentov, pretože taký človek by sa mi naozaj zišiel. Hľadám človeka ,ktorý sa v tom vyzná a má skúsenosti s blogom a s desingom:PĎakujem:P

As I Lay Dying

3. července 2011 v 23:46 Epizody season 2

Obsah: Kým Mystic Falls premieta na námestí "Gone With the Wind", Damonove spomienky na Katherine z roku 1864 sa mu miešajú so skutočnou Elenou v súčasnosti. Stefan zaplatí strašnú cenu za svoj pokus predísť tragédii a šerifka Forbes urobí smrteľný omyl v snahe udržať všetkých v bezpečí. Nejeden život visí na vlásku, keď dôsledky obetného rituálu vyjdú najavo ako desivý záver!


The Sun also Rises

3. července 2011 v 23:44 Epizody season 2

Obsah: S príchodom splnu sa Elena snaží pripraviť na to, čo Klaus plánuje a Tyler čelí svojej druhej transformácii. Desivé udalosti sa rýchlo vymknú kontrole a to aj napriek nečakanému aktu odvahy. Napokon, Damon pripúšťa pred Stefanom pravdu o strašnom novom vývoji, ktorému musia čeliť.

The Last day

3. července 2011 v 23:42 Epizody season 2

Obsah: Damon je kvôli Elene ochotný zájsť do veľkého rizika, aby sa z nej nestala obeť v Klausovom pláne o zlomení prekliatia. Svojimi opatreniami sa Damon privedie do strašného sporu so Stefanom a napätie, ktoré sa začalo medzi dvoma bratmi vďaka rozdielnymi názormi na to, ako pomôcť zachrániť Elene život, sa vystupňuje do konfliktu. Tyler sa vracia do Mystic Falls po znepokojujúcom telefonáte. Spolu so splnom mesiaca sa blíži aj rituál a tak Elena a Stefan strávia spolu romantický deň - v strachu, že môže byť ich posledným.


Melinda Clark

3. července 2011 v 23:10 Herci
Melinda Clark (Kelly Donovan)

Celé meno: Melinda Whitney Nicola Clark

Prezývka: Mindy

Dátum narodenia: 24. apríl 1969

Miesto narodenia: Dana Point, California (USA)

Vek: 42 rokov

Výška: 170 cm

Stav: manžel Ernie Mirnich

Deti : 1 dieťa Catherine Grace

Životopis: Melinda sa narodila Patrícii Lewis , baletka, a Johnovi Clarkovi , herec.Má brata Joshua a sestru Heidi, ktorá zomrela na zhubný nádor srdca v roku 1994.Obľubuje orientálnu kuchyňu a špeciality z morských príšer. Rada si zájde na konské dostihy, kde vždy staví na svojho obľúbeného favorita. Zbiera sklenené figúrky.

Kariéra: Melinda sa preslávila rolou Faith Brown v seriály Dni nášho žitia ,kde bol vedúcim členom obsadenia jej otec John.Hrala taktiež vo filme Xena ,kde si zahrala vodkyňu amazoniek.Vystupovala v seriáloch ako Charmed, kde si zahrala sirénu alebo CSI: Las Vegas , kde si zahrala Lady Heather.Melinda sa najviac preslávila rolou Julie Copper -Nichol v teenegerskom seriály O. C California.Objavila sa v seriáloch Chuck a Vampire Diaries. Momentálne hrá Amandu v seriály Nikita.

Filmografia:
1989-1990- Dni nášho žitia
1991- Jake and Fatman
1992- Out for the Blood
1993- Návrat oživlých mrtvol 3
1994- Heaven help us
1995- Mullholand Falls
1996- Strange Luck
1997- Soldier of Fortune
- Xena: Warriors Princess
- Seinfield
- Sliders
- Spawn
- Nash Bridges
2000- The Pretender
- Star trek :Enterrpreisis
2001- CSI: Las Vegas
2002- Charmed
- Everwood
- The Discrit
2003- Tremors
O.C California
2004- Dynamite
2007- Reaper
2008- Chuck
- Eli Stone
- King of The Hill
2009- Stratené duše
2010- Vampire Diaries
2011 - Nikita

James Remar

3. července 2011 v 22:42 Herci
James Remar (Giussepe Salvatore)

Celé meno: William James Remar

Dátum narodenia: 31. decembra 1953

Miesto narodenia: Boston, Massachuttess (USA)

Vek: 57 rokov

Výška: 179 cm

Stav: manželka Atsuko

Životopis: James sa narodil v Bostone v Massachuttess.Hercoms a rozhodol stať vo veku sedem rokov po tom ,čo videl film Spartakus.Vyrastal v Newton,Massachuttess.Navštevoval Newton North High School.
Má manželku Atsuko a s ňou má dve deti.Vo svojom voľnom čase má rád golf, tenis potápanie a fotografovanie.
Kariéra: James hral už od začiatku svojej kariéry najmä záporné postavy.Do povedomia divíkov sa dostal filmom Warriors .Preslávil sa aj na Brodwayi ,kde získal mnohé odcenenia úlohou v predstavení Bent.Neskôr hral role gangsterov vo filmoch napr. Dutch Schultz, Francis Ford Coppola......James hrá vo väčšine filmov zbabelcov a maniakov.
Filmografia:
1979- The Warriors
- On The Yard
1980-Cruissing
- The long riders
1981-Windwalker
1982-Partners
- 42 hours
1984- The Cotton Club
- The mystic Warrior
1986- The clan of the Cave Bear
- Band of the Hand
- Quit Cool
1988- Rent-A-cop
1989- The dream Team
- Drugstore Cowboy
1990- zwei Frauen
- Tales from the Darkside :The Movie
1991-Strangers
- Wedlock
- White Fang
1992- Fatal Charm
- Die Tigerin
1993- Fatal Instinct
- Renaissance Man
1994- Blink
- Across the Moon
- Miracle on the 34th Street
1995- Wild Bill
- One Good Turn
- The Surgeon
- Boys on the Side
1996- The Phantom
- The Quest
- Mortal Kombat
1997- Born bad
1998- Psycho
1999- Blowback
- Rites of Passage
2000- Hellraiser
- The Base II
2001- Lady Jane :Killer
- Guardian
- D.R.E.A.M Team
2003-2 Fast 2 Furiours
- Duplex
2004- Meltdown
- The girl next Door
- Blade :Trinity
2005- Fear X
2007- Dexter -season 1-2
2007- Sharshooter
- Ratatuile
2008- Dexter -season 3
- Pineaple express
2009- Endless Bummer
- The Christmas Hope
- Dexter - season 4
- The Uborn
- Vampire Diaries
2010- Gun
- Red
- X-men: First Class
- Transformers 3